سمپاشی با قیمت مناسب

سمپاشی با قیمت مناسب

مردی در حال خاراندن دستش

تفاوت بین نیش ساس و کک + علائم و نحوه درمان

کک و ساس هر دو حشره موذی هستند که گزش و نیش آن‌ها می‌تواند درد و ناراحتی زیادی را برای افراد به وجود آورد. اگرچه از لحاظ ظاهری این دو حشره به هم شبیه هستند و حتی ممکن است نیش آن‌ها نیز شباهت زیادی با هم داشته باشند؛ اما تفاوت بین نیش کک و ساس کم نیست. تشخیص تفاوت‌های نیش میان این دو حشره از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و پس از تشخیص شروع سریع عملیات سمپاشی ساس و کک ضروری است. از این رو در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با علائم نیش کک و ساس و نحوه درمان جای نیش این دو آشنا کنیم.

 

جای نیش ساس روی بدن
علائم نیش ساس و درمان آن

 

علائم نیش ساس

ساس ها جزء حیواناتی هستند که معمولا در پارچه‌های مختلف مانند ملحفه تخت خواب، پرده‌ها، لباس‌ها و … شما رشد می‌کنند. این حشرات رنگ قهوه‌ای دارند و قادر به پرش نیستند. بنابراین، تنها حرکتی که توسط این حشرات انجام می‌شود، خزش روی مبل و ملحفه‌های روی تخت شماست. نیش ناشی از ساس در هر فرد می‌تواند علائم متفاوتی را به‌همراه داشته باشد. چرا که هر یک از افراد معمولا واکنش‌های متفاوتی را در اثر این نیش در بدن خودشان احساس می‌کنند.

بنابراین، نمی‌توان به طور مطلق در مورد علائم نیش ساس در همه افراد صحبت کرد. چون به هر حال این علائم ممکن است در هر فرد با فرد دیگر متفاوت باشد؛ اما به طور کلی میزان زیادی قرمزی و التهاب پس از نیش این حشره در افراد دیده می‌شود. مهم‌ترین مشخصه نیش ساس خطی بودن آن است. در واقع نیش‌های متعدد که در راستای یک خط هستند نشان دهنده وجود این حشره است که به راحتی قابل تشخیص هستند. به طور خلاصه می‌توان علائم ناشی از نیش ساس را به صورت زیر بیان کرد.

  • بروز برآمدگی‌های خارش دار با مرکز واضح و مشخص
  • احساس سوزش در محل نیش زدن
  • بروز برآمدگی خارش دار با مرکز تیره (در برخی از مواقع)
  • خارش در ناحیه نیش و اطراف آن
  • وجود نیش‌های متعدد در کنار یکدیگر و به صورت خطی
  • وجود نیش در نواحی از بدن که با لباس پوشیده نشده بودند.

 

 

برای سمپاشی تضمینی منازل و محل کار همین الان تماس بگیرید! >>

سمپاشی با بهترین مواد و تضمینی

همین حالا تماس بگیرید!

برای سمپاشی تضمینی منازل و محل کار همین الان تماس بگیرید

 

درمان نیش ساس

نیش ساس معمولا خطرناک نیست و کمتر کسی به گزش این حیوان حساسیت نشان می‌دهد. از طرفی درمان نیش ساس ضروری نبوده و نیازی به دارو ندارد. با کمی صبر (حدود 1 الی 2 هفته) می‌توانید نیش این حیوان را درمان کنید و از بروز بیماری‌های مختلف نیز جلوگیری نمایید.

درمان نیش ساس با کمک شستشوی محل نیش با آب و صابون امکان پذیر است. می‌توانید در صورت بروز حساسیت و بروز آلرژی از قرص‌های آنتی هیستامین استفاده نمایید. همچنین استفاده از پمادهای کورتیزون برای کنترل خارش و احساس درد در محل مفید است.

 

جای نیش کک روی پا
علائم نیش کک و درمان آن

 

علائم نیش کک

کک‌ها معمولا از حیوانات خانگی به انسان منتقل می‌شوند و می‌توانند به اندازه حدود 30 سانتی متر بپرند. به همین خاطر نیش این حیوانات ممکن است در بخش‌های مختلف بدن پراکنده باشند. معمولا در محل نیش کک، زخم و برآمدگی وجود دارد. برخلاف نیش سایر حشرات، نیش ناشی از کک بزرگ نمی‌شود و به همان اندازه اولیه باقی خواهد ماند. اگر متوجه حضور کک در بدن حیوانات خانگی خود و منازل خود شدید بلافاصله عملیات سمپاشی را انجام دهید.

نیش کک می‌تواند در هر فرد با واکنش آلرژیک متفاوتی همراه باشد؛ اما اکثر افراد خارش و سوزش شدید را در محل نیش تجربه می‌کنند. معمولا این نیش‌ها در ناحیه پا و ران پا بیشتر دیده می‌شوند. از طرفی نیازی نیست که حتما آن ناحیه عریان بوده باشد تا دچار گزش شده باشید. بنابراین، به طور خلاصه می‌توانیم بگوییم که علائم نیش کک عبارتند از:

  • سوزش و خارش شدید در ناحیه گزیده شده
  • وجود برآمدگی چند عددی و کنار هم در ناحیه نیش
  • قرمزی شدید در ناحیه نیش کک
  • وجود نیش‌های متعدد و با فاصله از یکدیگر

 

درمان نیش کک

نیش کک مانند نیش ساس پس از گذشت 1 الی 2 هفته و به مرور زمان علائم خود را از دست می‌دهد و درمان خواهد شد. نیش این حشره می‌تواند نگرانی زیادی را برای افراد به همراه داشته باشد؛ اما واقعیت این است که افراد بسیار محدودی به نیش آن حساسیت نشان می‌دهند.

برای درمان نیش کک، می‌توانید محل نیش را با آب و صابون بشویید. این کار از گسترش عفونت در محل زخم جلوگیری می‌کند. سپس می‌توانید با پمادهای ضد خارش مانند هیدروکورتیزون محل زخم را پوشش دهید تا از خارش بیش از حد آن جلوگیری نمایید. در صورتی که واکنش آلرژیک خاص یا تب را تجربه نمی‌کنید، نیازی به مراجعه به پزشک نیست؛ اما در صورت مشاهده علائم خاص بهتر است که با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

 

عکسی از تفاوت جای نیش کک و ساس
روش تشخیص نیش ساس از کک

 

روش تشخیص نیش ساس از کک

تشخیص نیش ساس از کک کار ساده‌ای نیست و معمولا نمی‌توان با در نظر گرفتن ظاهر گزش این موضوع را تشخیص داد. البته یک سری تفاوت‌هایی نیز در میان نیش این دو حیوان وجود دارد که اگر به آن‌ها توجه داشته باشید، راحت‌تر متوجه می‌شوید که برای درمان نیش از چه روشی استفاده کنید. از لحاظ قرمزی و میزان تورم، تفاوت زیادی میان نیش ساس و کک وجود ندارد.

ساس‌ها به دلیل اینکه حشرات تخت خوابی هستند و قادر به پریدن نیز نیستند، گزش خطی روی پوست شما ایجاد می‌کنند. به طوری که اگر به محل گزیدگی دقت کنید، متوجه می‌شوید که چندین گزیدگی در کنار هم و به صورت خطی قرار گرفته‌اند. این دقیقا مسیر خزش ساس روی بدن شما است. اگر لباس‌های نیمه برهنه در هنگام خواب پوشیده‌اید، به راحتی می‌توانید تشخیص دهید که گزش ناشی از ساس است یا کک. چون به هر حال ساس‌ها به بخش‌هایی از بدن شما که دارای لباس نیستند، حمله می‌کنند.

نیش کک متفاوت از نیش ساس بوده و خطی نیست. ممکن است هر بخشی از بدن شما اعم از پا، دست و کمر با این نیش پوشیده شده باشند. نیش کک معمولا سوزش و خارش زیادی را به همراه دارد. قرمزی این نوع نیش می‌تواند در هر فرد متفاوت از فرد دیگر باشد.

 

جمع بندی

اگر شما علائمی از حضور ساس و کک در منزل یا محل کار خود مشاهده نمودید می توانید به سرعت با شرکت کاسپین تماس بگیرید تا همکاران ما با مشاوره تخصصی شما را راهنمایی کنند و عملیات سمپاشی را برای شما انجام دهند. تیم کاسپین آماده خدمت رسانی به شما عزیزان در زمینه سمپاشی سوسک، موش، ساس و دیگر حشرات موذی به همراه ارائه ضمانت نامه کتبی خواهد بود.

سمپاشی کاسپین

سوالات متداول

  • علائم نیش ساس چیست؟

علائم نیش ساس معمولاً شامل قرمزی، خارش، تورم و درد در منطقه گزش می‌شوند. ممکن است ناحیه نیش ظاهری مشابه باکتری‌های عفونتی داشته باشد. در صورت مشاهده هرگونه گزش ساس به سرعت سمپاشی ساس را در منزل خود انجام دهید.

  • آیا نیش ساس خطرناک است؟

برخی از نیش‌ها می‌توانند علائمی مانند واکنش‌های آلرژیک غیرمعمول، تورم شدید یا مشکلات تنفسی ایجاد کنند. اگر علائم شما شدید است یا تا چند ساعت بهبود نیافت، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Need Help? ارتباط با ما